Novinky 2023

  • Ikona hodin 22. prosince 2023

    Vyjádření hluboké soustrasti rodinám a blízkým obětem střelby na FF UK

    Jsme zdrceni tragédií, která se stala na půdě Filozofické fakulty Univerzity Karlovy. Hluboce soucítíme se zraněnými a vyjadřujeme upřímnou soustrast všem rodinám i blízkým obětí.
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 18. prosince 2023

    Přejeme vám krásné Vánoce a šťastný nový rok 2024!

    Vánoce jsou za dveřmi a konec roku se blíží. Do letošního PFka se nemůže nepromítnout naše úspěšná modernizace sítě CESNET, jejímž prostřednictvím vám přenášíme přání krásných Vánoc a šťastného nového roku.
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 6. prosince 2023

    Konference Security Days

    9. – 11. dubna v Praze proběhne první ročník konference Security Days, kterou pořádá Géant. Na konferenci potkáte i naše kolegy a pokud máte zájem můžete vystoupit i vy! Návrhy na prezentace nebo lightning talks můžete posílat až do 19. ledna 2024. Registrace je již také otevřena. Těšíme se na vás!
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 30. listopadu 2023

    Účastníme se Czech Space Week

    Náš kolega Zdeněk Šustr dnes vystupuje na konferenci Copernicus forum a Inspirujme se 2023 ve Hvězdáně a planetáriu v Brně. Představí nové služby, data a plány národního uzlu Sentinel CollGS a projekt GREAT. Konference je součástí akce Czech Space Week. Je zaměřena na dálkový průzkum Země a infrastruktury INSPIRE pro sdílení prostorových dat.   Projekt GREAT je financován z prostředků Evropské unie, programu Digital Europe Programme
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 30. listopadu 2023

    Podporujume medicínskou komunitu

    V rámci dlouhodobé podpory medicínské komunity jsme 25. 11. již po patnácté streamovali konferenci Akutně.cz. Na naší infrastruktuře CESNET Streaming jsme zaznamenali více než 750 sledování. Za celých 15 ročníků konference jsme streamovali přes 800 jednotlivých přednášek. Pro výukový a publikační portál Akutně.cz jsme za celou dobu jeho existence odstreamovali prostřednictvím naší infrastruktury již více než 3000 předn&aacu
    Ikona šipky
  • Ikona hodin 30. listopadu 2023

    Výběrové řízení Fondu rozvoje CESNET

    Rada Fondu rozvoje CESNET vyhlásila výběrové řízení pro rok 2024 na rozvojové projekty. Tematické okruhy a podmínky výběrového řízení najdete na stránkách Fondu rozvoje. Termín pro podání návrhů projektů je 19.2.2024.
    Ikona šipky

Archiv