CESNET bude streamovat vybrané přednášky z Týdne vědy a techniky

Praha 6. listopadu 2017. Sdružení CESNET už tradičně zprostředkuje on-line přenosy vybraných přednášek, které zazní během Týdne vědy a techniky. Ten letošní potrvá od 6. do 12. listopadu. Vybraná vystoupení mohou zájemci zhlédnout na webových stránkách akce (www.tydenvedy.cz). Na stejném místě najdou i záznamy přednášek, které CESNET pořídí.

Už 17. ročník největšího vědeckého festivalu u nás pořádá Akademie věd České republiky. V průběhu Týdne vědy a techniky se bude konat více než 500 akcí po celé republice. Festival je určen žákům základních škol, studentům středních škol, ale i široké veřejnosti. Návštěvníci se mohou těšit na dny otevřených dveří jednotlivých pracovišť akademie věd, přednášky, výstavy, science show či panelové diskuse napříč vědeckými obory.

Na všechny akce je vstup zdarma, na většinu z nich je ale zapotřebí rezervovat si místo prostřednictvím festivalového webu.

Poslední změna: 16.11.2017