CESNET eNews – listopad 2013

Vážená paní, vážený pane,

rádi bychom Vás upozornili na novou službu, kterou poskytujeme v rámci komplexu služeb e-infrastruktury CESNET. Antispam Gateway zajišťuje vysoce účinnou antivirovou a antispamovou analýzu zpráv elektronické pošty. Zároveň funguje také jako záloha poštovního provozu. Jaké jsou hlavni přínosy této služby pro uživatelskou instituci a pro jaké organizace je služba vhodná se dozvíte na https://www.cesnet.cz/sluzby/antispam-gateway/

Potřebujete se dozvědět podrobnější informace o problematice protokolu IPv6? Využijte příležitost a zúčastněte se bezplatného semináře o IPv6, který pořádáme 6. prosince od 10 hodin na Univerzitě Palackého v Olomouci. Podrobný program, přesné místo konání i informaci o registraci naleznete na https://www.cesnet.cz/sdruzeni/akce/ipv6-seminar-v-olomouci/.

V říjnu jsme uspořádali na Univerzitě Karlově v Praze celodenní seminář o službách, které poskytuje e-infrastruktura CESNET. Pokud jste se nemohli semináře zúčastnit nebo se chcete vrátit k některým zajímavým přednáškám, můžete si jednotlivé prezentace stáhnout zde https://www.cesnet.cz/sdruzeni/akce/sluzby-2013/nebo prohlédnout on-line na http://www.slideshare.net/cesnet/.

Poslední změna: 8.1.2014